|
||||||||||||
|
||||||||||||
Aamiaislautasellani mm. dim sumeja nuo kaksi nyyttiä ja kevätkääryle. Tuntematonta kalaa ja ihanasti marinoituja kasviksia. |
||||||||||||
|
||||||||||||
Tässä on vain osa hotellin aamiaispöydän konditoria-tuotteista.
|
||||||||||||
Ravintola China Harvestin annoksemme.
|
||||||||||||
Pääskysenpesiä ja muita herkkuja kantonilaisen tavaratalon gourmet-osastolla pakattuna tuliaispakkauksiin. Nämäkin jäi ostamatta. |
||||||||||||
Hotellin tervetuliaislahja ikääntyvälle. Mangostaanit on jo syöty. Edessä jujuba joka miastuu mustaherukalle ja päärynälle. Kaunis mutta mauton pitaija näkyy paremmin , leikattuna alakuvassa. |
||||||||||||
Mangohyytelö ja kookosmaito.
|
||||||||||||
Mangoice Kantonin rbt-mehubaarissa. Näitä nautimme useita erilaisia Kantonin päivien lounaina.
|
||||||||||||
Matkanjärjestäjän lahja. Ei niin huono ollenkaan.
|
||||||||||||
Sammakon reisiä Kantonin Quinpin-markkinoilla. Resepti niiden valmistamiseksi vielä puuttuu kokoelmistani, joten jätimme ostamatta.
|
||||||||||||
Kantonin hotellimme vastapäisen talon katolla laitettiin joka päivä ruokaa. Ja tiskattiin (ks. vas.). Tässä on keitto kaadettu jäähtymään. |
||||||||||||
Äitienpäiväpäivällisellä katkarapuja muna-nuudelikastikkeessa. Keskellä ruoka jonka nimi oli whatever, ja sen se on vähän näköistäkin, eikö? Parasta siinä oli kampasimpukan tapaiset sattumat ja nuo oranssit juures(?)palat. Abalon (whatever se onkaan) ei kastikkeena minulle oikein maistunut. Oikealla paistettua riisiä vihannesten kanssa . Huom. Saaran vasemman käden tikkutekniikka. ;) |
||||||||||||
Juhlaillallisen alkupaloina dim sumeja. Asettelultaankin gourmet-tasoa. Erityisesti Roope Ankan rahapussi oli makoisaa.
|
||||||||||||
| etusivu |
|
matkalla |
|
syömässä |
|
retkellä |
|
koti |
|