LappItalia – a ala carte -kirjan voit ladata täältä KLIKKAA TÄSTÄ

© Reija Satokangas

Pdf-tiedoston latautuminen kestää hetken: kirja on aika iso. Voit halutessasi tulostaa koko keittokirjan tai vain yhden reseptin.

SISÄLLYS

Kevät

Kasvimaan kevätsatoa – lipstikkakeitto 13
Korvasieni-poropiirakka 14
Poronmaksacrostini 16
Susannan katkasalaatti 17
Ahvenfileet Dijoninsinappikastikkeessa 18
Lammaspatee 19
Lohirullat ja mätikastike 20
Kastikkeita salaatteihin ja muitakin ruokia makustamaan 21
Latva-artisokan pohjat ´al forno´ 23
Maustevoit 24
Parmankinkkurullat 26
Ananasta ja minttusokeria 28
Appelsiinimisu 29
Italialainen suklaakakku 30
Pinocchio (= Brita) -kakku 33
Toscanalainen sitruunakakku 35
Zabaione freddo – kylmä viinivaahto 36

Kesä

Caponata – munakoisoa kylmänä 41
Cassola – kalasoppaa hienosti 42
Marinoidut paprikat 43
Marinoitu mozzarella 44
Marokkolainen salaatti 46
Panzanella 49
Grillattu tonnikala 50
Tomaattimunakoisopaistos 51
Savulohi-pestorullat 52
Sisilialaiset sardiinit eli silakat 53
Vitello tonnato – kalkkunasta 55
Fiasco 57
Focaccia 58
Punaviinisipulit ja sipulimarmeladi 59
Raparperichutney 60
Tomaattihillo 61
Avernajäätelö 62
Mansikat ja limemascarpone 63
Manteli-marenkikakku 64

Syksy

Marinoidut savusilakat 69
Se Parempi Rucola -salaatti 70
Siikatartar 71
Bolognese-kastike 72
Juustoinen poropata 73
Kanakookoskeitto 74
Kesäkurpitsapiirakka 77
Laaninleike ja korvasienimuhennos 78
Lohta tai kuhaa italialaisittain 79
Savuporokastike pastalle 80
Tonnikala-tuorepasta-lasagne 83
Manteliperuna 84
Perunasalaatti 85
Pestoboston 87
Risotto – al rustica 88
Sieni-aurinkotomaattimuhennos 89
Vuohenjuusto-perunagratiini 91
Biologien (unkarilainen) juustokakku 92
Kampanisut 94
Mustikkakukko 95
Tompan suklaaruudut 97
Torta pinolata – pinjansiementorttu 98

Talvi

Blinit 103
Lohi-katkarapukiekot 105
Mätimousse 106
Poropiiras 108
Keftedes ja aioli – lihapullia ja valkosipulimajoneesia 109
Poronlihakäärö ja puolukkakastike 110
Vorschmack 112
Bataattivaahto 113
Joululimppu 114
Juurespyre sattumilla 115
Pestoherkkusienet 116
Porkkana-lanttupaistos 117
Sherrysilli 118
Joulun paras kakku – portviinikakku 119
Lakka-mascarponekakku 121
Mantelikorput – cantuccinit 122
Puolukkaomenat ja piparivaahto 124
Satavuotias kermahyytelö 126
Tortoni – mantelijäädyke 128
Toscajäädyke (tai piparkakkujäädyke) 129
Valkosuklaamousse ja karpalokiisseli 130
Viiniypälesalaatti kastikkeen kera 131 

LappItalia – a ala carte -kirjan voit ladata täältä KLIKKAA TÄSTÄ

© Reija Satokangas



Hakemisto