Nyt tämä on ohi, valitettavasti. Olisin voinut jatkaa…tai mielummin aloittaa alusta.
Siinähän se päivä meni, harrastaessa, ja nauttiessa ruoanlaiton terapoivasta vaikutuksesta.
Uni ei suostunut kuuden jälkeen jatkumaan, mutta koetin kääntää voitoksi: aloitin valmistelut iltaa varten, ajatellen ystävien kohtaamista, iloa yhteisestä illasta ja yhdessä syömisestä.
Olinhan taas laatinut aika haastavan, työteliään menun, mutta ku … Kovasti olen kaivannut (näille ihmisille) kokkaamista, pienen juhlahetken järjestämistä.
Eikä päivä mennyt hukkaan.
Kaikki olivat tyytyväisiä, erityisesti illan lopun kruunannut kaarnikkakakku sai kiitosta. Myös maisteltavana ollut viinisetti herätti keskustelua., kommentointia, – uuden oppimisesta kaikki olivat mielissään, mikseipä.
Niin hyvä mieli jäi.
Lombardian viinit ja maailmanmerien ravut
Botrytis Ouluensis kesäjuhlissa 25.8.2022
MENU
Pastis-scampit
Jokirapumousse
Kuorrutetut kuningasrapuleivät
Hapanjuurileipää, saaristolaisleipää
Kuningasrapukeitto
Lohirullat
Mätikastike
Grillattu perunasalaatti
Herne-minttudippi
Marinoidut kurkut
Kaarnikkakku
Kyllä on hieno menu. Vesi kielellä sitä luin.
Tapetti on hieno.Keittiö saa täysin uuden ilmeen. Kylläpä on taas mukava kokkailla.
Meilläkin Puustellin keittiö,eipä niihin rakenteisiin taida passata muiden ovet.? Mieli tekisi jo uusia,kiiltävät valkeat alkavat olla kuluneet. Meillä vielä suunnittelun ”kukkanen” jääkaappi ja uuni vierekkäin,ei kovin energiaa säästävää. Keittiökuvia odotellaan..
Keittiö tosiaan on nyt uusi, uusi ilme, innostaa kokkailuun entistä enemmän, ja ilo on sekin, että sain remontissa karsittua paljon vuosikymmenten aikana kertynyttä turhaksi käynyttä pois.
Puustellin kalusteissa pitäytyminen oli helpoin (ja edullisin) vaihtoehto, kyllä vanhoihin Puustellin-runkoihin olisi saanut muitakin ovia, mutta olisi ollut vaikeampi ja tyyriimpi vaihtoehto. Juuri tuo ”kiiltävien valkeiden kuluminen” oli meilläkin suurin syy remonttiin.
Pian jo kuvia uudesta keittiöstä …. 🙂