Tänään vieraita, paitsi että ei vieraita. Vaan ystäviä vuosikymmenien takaa, naapuruksiakin jo yli kolme vuosikymmentä.
Meillä oli paljon päivitettävää – enemmän kuin lenkillä tavatessa tai portin pielessä moikatessa ehditään sanoa tai läpikäydä.
Päivittämistä helpottamaan ja edesauttamaan olin värkännyt meille syötävää-…
MENU 9.3.2019
Toast Skagen
Poronpaistia
Porkkanarisottoa
Korvasienimuhennosta
Karpalohyytelöä
Creme Brülée Omar
Ja ohessa oli kyllä muutama lasillinen hyvää viiniäkin. Ja jälkkkärin jälkkäriksi vielä Chocoksin suklaata ja vähän juustoja. Ja loput tilkat viiniä…
Paljon tuli kuulluksi. Ja taas pohdittua vanhenemista, elämisen satunnaisuutta, epäoikeudenmukaisuuttakin. Menneitä juttuja ja mietteitä tulevasta.
Tällaisia iltoja tarvitaan.
<3
😉
Porkkanarisoton ohje?Löytyykö jo jostain sivuiltasi?Kiinnostaa….
Löytyyhän se.
https://www.satokangas.fi/blogi/2016/12/italialainen-joulupaivallinen/
Ja voin kyllä suositella. Olen tehnyt sitä usein, myös vähän kevyempänä versiona (tuorejuusto kokonaan pois) ja aina ovat ruokapöydässä olleet tykänneet.
Giitu!Kokeiluun…