Sää kylmä, tunnelma lämmin.

Onneksi sisar ja A. tulivat juhannuspäivälliselle. Ja pikkuperhe tietysti. Onneksi. Niinhän se on, että vieraat tekevät juhlan. Enpä meille kahdelle olisi tällaista menua värkännyt…

Juhannus 2018

MENU

Paahdettu kukkakaalikeitto,
basilikaöljy, prosciuttolastut
Graavilohi, graavisiika
Rieska, ruisrevitty, saaristolaisleipä
Voi

Hiiligrillattu Perämeren lohi
Uudet perunat
Sipulikastike
Korvasienikastike
Mätimousse

Mansikkakakku
Kahvia

Ei kovin paljon ihmeellistä, mutta saimme hyvinkin syödyksi ja rupateltua monta tuntia.

Juniorin kanssa olimme kaksistaan hankkineet vintage samppanjan (2009 Leclert Briant) jolla aloitimme juhannusjuhlan. Koskapa seurueessa myös alkoholittomista nauttivia, tein mocktailin seljankukkamehusta, sitruksista, yrteistä, jäistä,… Kaunis se ainakin on. Ja oli se hyvääkin.

Siinäpä se city-juhannus alkaa olla vietetty. Josko huomenna jo kunnolla ulkoilemaankin?

2 Comments

Jokainen kommentti on ilo!