Saketynnyreitä oli Festa täynnä, pöytä katettu, Tommasin Six-pack avattu ja menusta kaikki mahdollinen tehty etukäteen…
Illan koreografian olin suunnitellut siten, että ensin maistelemme kuusi eri vuosikertaa Tommasin Amaronea (2007 – 2012). Olen kerännyt niitä jo kauan (kuusi vuotta :)). Viiniystävät eivät tienneet teemaa, eivätkä yhtään mitä laseissa oli. Oli siis vertikaalimaistelu sokkona. Kaikille vain tilkka pohjalle…
Sitten siirryimme ruokahuoneemme pienen pöydän äärestä Festaan, jossa oli varsinainen illallinen.
Tommasien jälkeen oli huuhdottava makuaisti joten sorbetilla aloitettiin ,,,
MENU
Päärynä-kuohuviini-sorbetti
Seitsemän rypäleen samppanja
Nigiri- ja makisushi
Sake
Teriyaki-lohi
Paistettu nuudeli
Marinoitu matsutake
Hapanimeläkurkku
Purjo-sieni-tomaattimuhennos
Vihreä avokadosalaatti
Gewurztraminer ja pinot gris
Matchajäätelö
Paluu Eurooppaan: tuliaisia Krotiasta
juustoa, manteleita, suklaata
Tommasin Amarone – maistelusta jääneet (eivätkä kaikki edes kuluneet!!!)
Onhan tästä kaikesta paljon sanottavaa, kirjoitettavaa, joten palaan vielä huomenna asiaan… (Täällä)