Se on kesä. Vihdoin.
Luulenko vain, että on helpompi hengittää, että olisi tauko allergisoivissa siitepölyissä (leppä, koivu, kaikki heinäkasvit, ei mänty, joka vain sotkee KAIKEN, mikä on pihapiirissä). Ihan sama, oli ihan huikea olla ulkona melkein koko päivä. Lenkillä, pihalla, kaupungin kaduilla ja puistoissa.
Käytin liki pari tuntisen ”metsästäessäni” mustavalkokuvaa (FB:n haaste ja oma ilo liikkua ja kuvata), ja sitten asiaa Partioaitaan (Pehtoorin nimppari tänään, onneksi tiesin, mitä tarpeellista hain).
Tavallisesta torstaista poikkeavaa safkaa (karitsan entrecote – eka kertaa ikinä, kotona ainakaan) ja sitten tein lisukkeeksi erinomaisen hyvän, helpon jutun.
Se menee näin.
Herkkusieniä, aurinkokuivattuja tomaatteja ja sen sellaista
1 pkt Champ-herkkusieniä
3 valkosipulin kynttä
2 rkl oliiviöljyä
2 pientä sipulia
1 pkt (Lidlin) aurinkokuivattuja tomaatteja
½ prk smetanaa
mustapippuria ja suolaa
Pilko valkosipulinkynnet, herkkusienet, molemmat sipulit.
Kuullota niitä oliiviöljyssä, lisää suola ja pippuri.
Lisää hetken kuluttua tomaatit. Koko paketti, öljyineen, kapriksineen.
Aina muhia miedolla lämmöllä 10 – 20 minuuttia.
Lisää smetana, ja anna tovi tekeentyä. Se on siinä.
Olihan hyvää. Tomaatit maistuvat makeilta. Eihän tästä tekemälläkään kaunista ruokakuvaa saa, mutta ehkä voit kuvitella maun.. 🙂
Mihin ilta meni? —
Nam, nam, herkullisen näköistä.
B & W is beautiful!
Oli kyllä hyvää, ja tässä viikon verran MV (tai siis harmaasävykuvia, kuten olet usein muistuttanut) -kuvia ottaneena voin todeta että kyllä niissä on viehätyksensä.