Pari muuttuvaa tekijää! Lentoliikenteen lisäksi muitakin muttia. Eikä ihan pieniäkään. Huolta ja huoltamista yhteen jos toiseen suuntaan, joten melkein hyväkin, että tyär + P. pääsivät tulemaan vasta myöhemmin, minäkin ehdin sitten ajallani saada ruoan valmiiksi. Ja laiteltua kukat maljakoihin, kevätkattauksen tehdä… Voi, miten minä olenkaan odottanut tätä päivää.
Lappi ja Italia vaihtoivat paikkaa, ja tänään siis Italia neljälle, huomenna Lappi seitsemälle.
La Festan Italia -menu
Antipasti
Mozzarellaterriini
Rucola-focaccia
Salaattia
Primo
Tatti-risotto
Secondo
Lammasfileet
Punaviinikastike
Karamellisoitu fenkoli
Dolci
Lemon posset
Baci bianco
Formaggi e fruta
Vuohenjuusto
Viinirypäleitä
Aika perinteisellä siis mennään, mutta tuo mozzarellaterriini (Sikke Sumarin resepti) on uutuus meidän pöydässä. Siitäpä voi tulla toistuvakin juttu, – kerron ja postaan reseptin jos maistui.
Tällaisenkin herkun päätin lampaan oheen avata. On kerran aiemminkin tuo Nectar Amarone (ei saatavana Alkosta) maistettu, ja hyvin mieluisat muistikuvat, makumuistot siitä on.
Ihanaa viikonloppua, hyvät ystävät ja kylänmiehet!