1-22

Olipa mukava päivä tänään. Rauhallinen aamupäivä, vähän liikkumista ja huushollin järjestelyä. Iltapäivällä kahden hengen ”post-karonkka” eli lounas keväällä väitelleen tohtoriohjattavan kanssa. Käytiin vielä väitös ja karonkka läpi, vähemmän asia-, enemmän fiilispohjalta, vaihdeltiin kuulumiset ja päivitettiin statukset. Se että tapaaminen ylipäätään oli, kertonee, että oppilaasta on tullut kaverikin. Kylläkin jo aika päiviä sitten. 😉

1-23

Äsken sitten kävimme Pehtoorin kanssa leffassa pitkästä aikaa. Kävimme katsomassa Florencen. Vaikka siinä oli melkein farssin aineksia, joku voisi puhua jopa romanttisesta komediasta, vaikka siinä oli surullisiakin juonteita, oli se tavattoman mukava elokuva. Sellainen hyvänmielen raina. Ja Meryl Streep takasi, että ainakin yksi näyttelijäsuorituksista oli erinomainen, ja Hugh Grant onnistui, hieman vastoin ennakko-odotuksia, tekemään varsin sympaattisen roolisuorituksen, ja Simon Helberg oli kertakaikkisen mainio omassa pianistin osassaan.

Iltapalana ajattelin lähteä nauttimaan pari palaa nahkiaisia, ehdottomasti sinappi-majoneesin (puolet ja puolet) kanssa.

1-24

Mikäs on bloginlukijoiden suhtautuminen nahkiaisiin? ”Ei koskaan enää”, ”Pakko joka syksy muutama saada”, ”Mitä ne on?”, ”Näyttävät herkullisille/ällöttäville!”, ”Vain Kemijoelta pyydetyt, juuri paistettuina kelpaavat” …

Kokemuksia? – kertokaapas.

1-25

~~~~~~~~~~~~

Synttäriarvontaan on tullut tosi vähän arvauksia, pari kommenttilaatikkoon, kaksi suoraan sähköpostiini. Ja arvonta on jo huomenna: käykäähän nyt arvaamassa, pieni, mukava keittokirja on palkintona lähimmäs arvanneelle palkintona.

Sen verran voin jo sanoa, että jo arvanneet ovat OSIN aika lähelläkin oikeaa vastausta.  😀

makupaloja

3 Comments

  1. Hyvältähän ne ruumismadot maistuvat. Tosin ei ole tullut nyt muutamaan vuoteen niitä syötyä. Pitäisi kai korjata tuokin asia ja ottaa maistiaiset.

  2. Aamuinen tervehdys yövuoron loppusuoralta! Nahkiaiset liittyvät Salon syysmarkkinoihin. Lapsena kävin markkinoilla isoäitini kanssa ja silloin söimme nahkiaisia, niitä etikkaliemessä olevia. Nykyään kylläkin pidän ehkä enemmän kuivasta versiosta.

  3. Jarin, ruumismadot! Että tuon herkullisen termin otitkin käyttöön. 😀

    Anneli, Salon syysmarkkinoilla? Sielläkin. Tämäpä mielenkiintoinen tieto. Palaan tähän vielä tänään tai huomenna postauksessani.

Jokainen kommentti on ilo!