Tuotesijoittelu blogissa jatkuu…
Eilen kun päivällä syötiin pitkään ja paljon, Juniori toi meille, jotka juuri olimme palanneet Kyröstä, Kyrö Distelleryn uutta lonkeroa. Karpalo ja rosmariini ovat (gini)lonkeron mausteena, ihan kuten suosittelevat giniäkin maustettavan. Minen (enää) paljon lonkeroista perusta, mutta tämä oli aika hyvää. Juuri kesällä, mieluiten tietysti helteellä, ja vielä jonkinlaisen urheilusuorituksen tai mökkisaunan jälkeen. Aavistuksen liian mehumaista minun makuuni, mutta vain aavistuksen.
Uutuustuote (ainakin minulle) on La Fermièren jukurtit. Löysin niitä Sokoksen Herkusta, jossa oli myynnissä sitruunaa, mustikkaa, vaniljaa ja sitten hunaja-luonnonjukurtti, joista viimeinen olikin selkeästi parasta. Olen nyt ostanut noita monta purkkia, huolimatta siitä, että on parempiakin, halvempiakin jukurtteja. Nämä maksoivat (muistaakseni) 1,40 € kappale.
Mutta juju onkin noissa purkeissa. Ne on savisia, ihanan sinisiä. Eilen tein jälkkäriksi isoon vuokaan mustikka-rahkapiirakan ja sitten koe-erän yhteen purkkiin. Ja se kesti uunin. Siis minulla on uudet uuninkestävät jälkkäriastiat, joihin voi tehdä annospiirakat tai vaikka leipäjuusto-kerma-hillajälkkärin.
Ja ensi keväänä istuttelen yrtit itämään noihin. Tai teen niistä kylppäriin Topz- ja meikkisivellin purkit. Entäs klemmareita ja/tai muistitikkuja työpöydällä noihin. Ei ole kallista designia, mutta mukavia pikkupurkkeja ovat.
Ihanat jugurttipurkit! Ostaisin varmaan ihan jo purkkien takia;D
No eikö, Jael? Purkkien takia minäkin olen ostanut. 😀