Vaikka aamu aukeni ankean näköisenä oli kuitenkin lämmin.
Positiivista (4/5) on, että on sopivan lämmin
1) ainakin verrattuna siihen, mitä Meksikossa duunaavalla tyttärella ja
2) että puutarha kukoistaa
3) Positiivista on, että on kotipuutarhuri:
alppiruusut puhkesivat tänään kukkaan ja nurmi on kerrassaan trimmattu.
Hyvä harrastus miehellä. Ilo tulla illalla kokouksesta vihreään maailmaan. Ja kokous oli pitkään aikaan viimeinen. Harrastuskokouksistakin kun loma lähenee tai itse asiassa on jo alkanut. Vielä kun muutamia minulle tiedottamiseen ja kesän tapahtumien järjestelyihin liittyviä tapahtumia teen, niin sitten on loma Pressen tehtävistä.
Lomasta suora ajatus juhannukseen, siitä sitten jo päästäänkin ruokaan. Ajattelin tehdä jo viikonlopuksi jääkellarin lohta, unohdin, joten jäänee juhannukseksi. Voisinkin kyllä suositella ”Juhannusruoka” -postaustani muutaman vuoden takaa. Saaristolaisleipää ja jääkellarin lohta? Ehkä kaikki juhannuspöydässäsi istuvat eivät tykkää, mutta luulisin, että useimmat. Ja on tuolla sivulla https://www.satokangas.fi/blogi/2011/06/juhannusruokaa/ on paitsi sen ohje, myös muutakin herkullista. Jääkellarin lohi on parempaa kuin graavilohi ja se on helppo tehdä. Kokeilehan.
Sitten sellainen tiedoksi, että ihan lähiviikkoina tulen perkaamaan sekä matka- että keittiösivustoja raa´alla kädellä. Siis käy katselemassa (erityisesti vanhat) matkakertomussivut ja monet (erityisesti joulu)ruokasivut, sillä tulen poistamaan niistä aika paljon.