Vaikea keksiä parempaa soppaa. Tai itse asiassa ihan gourmetkeittohan tämä on, ei ihan arkieinestä ainakaan meillä. Ranskalaista perinneruokaa parhaimmillaan. Tämän ohjeen olen jo ennenkin postaillut… TÄÄLLÄ, kliks. Tekeminen kestää, keittäminen kestää, mutta on sen väärti. Ja kun tekee ison kattilallisen, on ensi viikoksi sapuska parille päivälle.
Sipulikeitto on tuhtia, täyttävää ruokaa. Ja siihenhän sopii tämä Juniorin minulle jo kesällä ostama juttu.
Juniori kun kävi kesällä Casadorissa ostamassa sisarelleen valmistujaislahjaksi muumimukeja, joita tämä kerää, oli nähnyt hyllyssä pikku taulun ”joka oli pakko ostaa” äidille. Hmmm… Noh tänään meni viinipullosta puolet ruokaan, puolet jäi sitten ruoalle elikkäs todellakin: Tykkään kokata viinin kanssa, joskus jopa laitan sitä ruokaan.
Päivään kuului myös yllin kyllin ulkoilua, pyrähdys kaupungilla, kohtuullisesti kotitöitä ja hyvin paljon suunnittelua.
Niinhän siinä sitten kävi, että päivä meni enemmän tyky kuin työasioiden parissa. Ehkä parempi niin.