Tattikeittoa ja pieniä Quiche lorraine -piiraita (ohje Valion sivuilta)
sekä tämänkertaisia tapaksia (oikealla epämääräisen näköiset möykyt taateleita, joiden kiven tilalle nokare Castello-sinihomejuustoa…)
tarjosimme eilen illalla kun saimme tänne mökille ystävät, joiden kanssa neljä edellistäkin uutta vuotta on vastaanotettu, parina edellisenä vuonna Oulussa, sitä ennen parina vuonna täällä.
Tänään – herättyämme kiitettävän myöhään – istuimme pitkän tovin aamiaisella, mökkibrunssi siis.
Ulkoilu luonnollisesti päivän ohjelmassa.
Hangasoja vielä jäätön.
Iltapäivän aluksi kävellen (vain vähän räntää tuli taivaalta) Laanilasta Saariselän keskustaan. Riekonkiepin tiloihin on avattu ”Lumi” samppanja-baari, mikä tarjosi meille oivan tilaisuuden nauttia uuden vuoden juhlavat kuohuvat nyt.
Kävely jatkui, suuntasimme kohti Laanilan Kievaria. Siellä kun on lappilaisen ajanlaskun mukaisesti brunssi klo 12 – 18. Kaikkea hyvää, jäkälääkin, 😉 tuli syötyä.
Paikan henkilökunnan kanssa höpöteltyä…
Illansuussa liikkuminen riitti ja vetäydyimme Myötätuulen takkatulen ääreen.