Tekaisinpahan kolmessa tunnissa abstraktin symposioon. Enpä ole koskaan niin surkeaa tehnyt. Toivonko lähtökohtaisesti, että se hylättäisiin? Ehkäpä. Säästyisin osallistumiselta. Toisaalta …

Mitä muuta töissä? Ensimmäinen tutkijoiden, tohtorikoulutettavien ja opettajien perjantaiseminaari. Ihan hurjan mielenkiintoinen, uusia ajatuksia herättävä ”tutkimussuunnitelma” oli vuorossa, aloittajana.

Ja sitten jouluruokahistorian konsultointia haastattelussa. Joulu? Aivan! Jouluartikkeleita jo tehdään, huoh.

Sadetta, harmaata, ulkoilemattomuutta.

Kumpi pihlajista on ostettu taimenena, kumpi haettu metsästä?

 Äsken nautimme ahvenfileet basilikalla ja sinapilla. Ohje täällä (sivu 18).
Jollet vielä ole testannut, niin tee se huomenna. Suosittelen.

Muutama puikulaperuna ja näitä. Vähän vihersalaattia.
Mitäpä sitä muuta perjantai-iltana kaksistaan kaipaisimme?
Piccolo-samppanja ei ollut ollenkaan hassumpi idea. 🙂

TGIF!

6 Comments

  1. Eihän niitä pihlajia voi verrata, ne ovat ”eri merkkiset”! Toinen on vulgaris ja se toinen on specialis, höh 😀

  2. Ahvenet testattu, ja tosissaan testaamisen arvoisia olivat. Nam! Jälkkäriksi vielä uuniomenoita, ja olo on sen mukainen….päiväunille siis.

  3. Kiitokset Katri palautteesta! Ihan hurjan harvoin kuulen näistä kokkailuistani ja reseptien postauksesta mitään palautetta, ja välillä onkin vähän hakusessa, onkohan mitään mieltä näitä kirjoitellakaan. Joskus mietin, että kokeileekohan kukaan näitä koskaan … 😉

    Kala on kyllä hyvää: juuri söimme lohi-riisi-laatikkoa ja sekin oli kelpo sapuska. Uuniomenoita ja päiväunia meillä ei sentään taida olla. 🙁 Hillarahka kyllä oli aika hyvä kakkonen.

  4. Pihlajat?

    Kuvassa vasemmalla oleva ostettu taimena, oikeanpuoleinen haettu metsästä.

    Menikö oikein?

Jokainen kommentti on ilo!