Musta-aroniahilloa ajattelin ryhtyä tekemään. En ole ennen tehnyt. Mutta nyt ne ovat tuossa pihalla niin tyrkyllä ja niitä on niin paljon, että on melkein pakko.
Jotain muutakin uutta olen tehnyt tänään: pastis-liekitettyjä jättikatkaravunpysrtöjä.
Ja chevre-gratinoituja portobelloja.
Juuri sellaisia ruokia, joita poika ei suin surminkaan söisi. Mutta marssimurtumasta kärsivä – toivon mukaan piakkoin toipuva, – kyllä, kyllä minä taas olen huolissani – sotamies tuleekin vasta huomenna syömään.
Ja tämänpäiväinen päivällisseura (pehtoori, tietysti!) kyllä piti sekä alku- että pääruoasta.
Jos haluat reseptin/t, pistä kommenttilootaan asiasta, niin kirjoittelen joku päivä.
Näyttää taas niin maukkaalta! Minäkin flambeerasin, vahingossa. Oli öljy lipsahtanut pannun reunalle, hih!
Kannattaa olla kuule varovainen. Onko teillä kaasuhella? Meillä Festassa on ja olisi siellä siksi helppo flambeerata, mutta olen katsonut parhaaksi mennä tekemään liekitykset ulos. Liesituulettimen alla ainakaan ei saa yrittää. Minua on varoitettu. 🙂 Eikä varmaan turhaan.