Kalaasivieraat voivat tulla. Kaikki on valmista. Olemme olleet pehtoorin kanssa reippaita. Ystäville on luvattu ruokaa ja ruusuja. Siltä osin kaikki valmista. Kiitokset kommenteissa lähetetyistä toivotuksista. Maija kyseli, että jaksaako kokkaamisen jälkeen syödäkään. Ei tahdo jaksaa, mikä ei johdu väsymyksestä (minähän rentoudun keittiössä) vaan siitä että kaikkea tulee maisteltua ja ”reunoja” syötyä niin paljon että kun illallinen alkaa minun ei enää paljon tarvi syödä. 🙂
Mieluusti jakaisin virtuaalimaistiaisia, mutta kun se ei onnistu niin laitanpas sitten edes silmänruokaa. (kuvat suurenevat klikkaamalla)
Kalaasit 14.8.2010
Kesä Kir
Antipasti
Knipanin katkat
Iivarin savumuikut
Balsamicotomaatit briellä
Antipasti piccolo
Primo
Salaatti lipstikka-marinoiduista
kesäkurpitsoista ja parmankinkusta
Tertin näkkäri, saaristolaisleipä, maalaisleipä, kirnuvoi
Secondi e contorni
Suolakala, minttusalsa tai yrttikastike
Paviljongin karitsa, rakuunavoi ja omena-calvadoshyytelö
Kantarellimuhennos
Punajuuri-vuohenjuustosalaatti
Formaggi
Parrano Robusto, Appenzeller, Manchego
suolakeksejä, rypäleitä, Sienan vintagebalsamicot
Dolci
Kirsikkasemifreddo
Hillamisu
Vadelmajuustokakku
Rooman tuliaiskonvehdit
Kahvi, limoncello
Kesaisen kaunista, jälleen! Onko ihanan vihreä juoma Limoncelloa?
Kiitokset Irma. Nuo pienet vihreät pullot ovat kynttilöitä, jotka sain sisareltani. Ovat olleet iloksi monessa kattauksessa…