Kalaasivieraat voivat tulla. Kaikki on valmista. Olemme olleet pehtoorin kanssa reippaita. Ystäville on luvattu ruokaa ja ruusuja. Siltä osin kaikki valmista. Kiitokset kommenteissa lähetetyistä toivotuksista. Maija kyseli, että jaksaako kokkaamisen jälkeen syödäkään. Ei tahdo jaksaa, mikä ei johdu väsymyksestä (minähän rentoudun keittiössä) vaan siitä että kaikkea tulee maisteltua ja ”reunoja” syötyä niin paljon että kun illallinen alkaa minun ei enää paljon tarvi syödä. 🙂

Mieluusti jakaisin virtuaalimaistiaisia, mutta kun se ei onnistu niin laitanpas sitten edes silmänruokaa. (kuvat suurenevat klikkaamalla)

Kalaasit 14.8.2010

Kesä Kir

Antipasti

Knipanin katkat
Iivarin savumuikut
Balsamicotomaatit briellä
Antipasti piccolo

Primo

Salaatti lipstikka-marinoiduista
kesäkurpitsoista ja parmankinkusta

Tertin näkkäri, saaristolaisleipä, maalaisleipä, kirnuvoi

Secondi e contorni

Suolakala, minttusalsa tai yrttikastike

Paviljongin karitsa, rakuunavoi ja omena-calvadoshyytelö

Kantarellimuhennos
Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Formaggi

Parrano Robusto, Appenzeller, Manchego
suolakeksejä, rypäleitä,  Sienan vintagebalsamicot

Dolci

Kirsikkasemifreddo
Hillamisu
Vadelmajuustokakku

Rooman tuliaiskonvehdit
Kahvi, limoncello

2 Comments

  1. Kiitokset Irma. Nuo pienet vihreät pullot ovat kynttilöitä, jotka sain sisareltani. Ovat olleet iloksi monessa kattauksessa…

Jokainen kommentti on ilo!