En ole paljon salille päässyt viime aikoina, mutta en kyllä sitten ole kovin paljon juustoakaan sallinut itselleni viime aikoina. Viili-piparkakku-banaani eväät ovat jo aika päiviä sitten vaihtuneet ananas-raejuusto-ruisleipä -settiin. Hmph! Tänään ensimmäistä kertaa syysloman matkalta paluun jälkeen vaa´an luvut lähellä normipainoani. Silti – tai ehkä juuri siksi – kaipaisin niin kovasti palan oikein hyvää Appenzelleria ja toisaalta kaipaisin salitreenin tuomaa ryhtiä päiviin.
Jutun kuvitus on tuolla. Klikkaa, ja sitä ennen äänet koneeseen!
http://www.youtube.com/watch?v=CiFWZ8MC2cE
Huomenna lähden liikkumaan; liikkeelle ja liikkumaan. Nyt pakkaamaan.
Juustosta on kyllä vaikeaa luopua. Olin vegaani pitkän aikaa,ja vegaaneillehan se juuston puuttuminen on se vaikein juttu.Nyt syön juustoa silloin tällöin, etenkin vuohenjuustoa,sillä se on niin hyvää!
Minusta ei olisi kyllä vegaaniksi, nuoruudessa olin pari vuotta aika tiukka vegetaristi ja silloinkin sallin ruokavaliossa kaikki maitotuotteet.
Vuohenjuusto onkin hyvää: kuulin uuden vinkin viikonloppuna. Kuumaan bataattikeittoon voi lisätä vuohenjuustokuutioita sulamaan … Hmmmm. En ole vielä kokeillut mutta jo ajatus tuntuu ihanalle, eikö?
Nami, pitääkin sellaista kokeilla!